New Event Isolde Lasoen

Schouwburg Noordvrijdag 22 maart 202420:15

Isolde Lasoen bracht een nieuwe soloplaat uit die de ene lovende recensie na de andere krijgt. Met ‘Oh Dear’ zet ze zichzelf definitief op de kaart als Grande Dame van de Belpop.

Less is doorgaans more voor Isolde, maar in haar muziek mag het bombastisch zijn. Met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium en meeslepende harmonieën. De drums, de vibrafoon en haar stem krijgen een hoofdrol. Samen met haar fantastische muzikanten overlaadt Isolde je met een gevarieerde, meeslepende en melodieuze set. Een warme combinatie van filmische popsongs en sferische instrumentals. 

Van jazzy nummers over vintage soundtracks tot progressieve rock, met een vleugje melancholische instrumentals en Franse muziek uit de jaren ‘70. Laat je meeslepen door de verschillende invloeden die Isolde feilloos beheert, op haar eigen unieke manier. 

Isolde Lasoen ken je van haar stek achter de drums bij onder meer Daan, Absynthe Minded en Lowrider (Mr Paul). Met haar album ‘Oh Dear’ geeft ze een nieuwe wending aan haar solocarrière en schittert ze voortaan mét achternaam op haar excentrieke creaties. 

Tickets: schouwburgnoord.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter